‘Trein’ in de media

Redactie
13 januari 2010, 9:17
2 min leestijd
‘Trein’ in de media

De ontwikkelaar van de Trein applicatie, Dennis Stevense, is de afgelopen dagen erg veel in het nieuws. Hij heeft binnen 2 dagen enorm veel media-aandacht gehad. Hij was onder andere te zien, te horen of te lezen in het AD, op TMF, bij ‘Goedemorgen Nederland’ en bij radio 538.

Al deze interviews ging over de applicatie ‘Trein’ en de toekomstplannen van de 20 jarige student.

Interviews met maker Trein applicatie

In alle interviews vertelde Dennis dat hij als student vaak met de trein reisde. Hij vond het dus handig om een applicatie als ‘Trein’ te hebben, en dus besloot hij om de applicatie te maken. Dit deed hij in drie weken.

Inmiddels staat de applicatie ruim een jaar in de App Store. De applicatie is erg populair, en dus verdient Dennis Stevense hier duizenden euro’s mee. Met dit geld gaat hij zijn studie, technische informatica, afbetalen en sparen voor een eigen bedrijf. Met dit bedrijf gaat hij in de toekomst nog meer applicaties ontwikkelen.

Lees verder na de advertentie.

Laat nieuws over Trein applicatie

Velen begrijpen niet waarom de applicatie ‘Trein’ nu in het nieuws komt. De applicatie is al ruim een jaar uit de App Store te downloaden, en is dus al een jaar voor op de NS. De presentatoren en dj’s die de interviews afnamen brachten dit feit telkens naar voren alsof het een nieuw feit is, maar dit is dus al heel lang zo.

Ondanks dit blijft de applicatie geweldig voor elke treinreiziger. Het is dus zeker aan te raden om deze applicatie (iTunes link) aan te schaffen als je wel eens met de trein reist.

Meer iPhone Applicaties rondom mobiliteit

Op iPhoned.nl schrijven we regelmatig over interessante applicaties, rondom mobiliteit zijn eerder al de volgende apps aan bod gekomen:

Ken jij nog een andere iPhone applicatie rondom mobiliteit die de moeite waard is om te zien? We lezen het graag in de comments!

Spotlight: Krant

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's