‘Trein’ applicatie voor de belgen

Redactie
3 februari 2009, 6:00
1 min leestijd

In Nederland hebben we al een tijd de enorm populaire iPhone applicatie ‘Trein’ te koop in de App Store. Maar voor Belgie bestaat zo’n dergelijke applicatie niet. Wel is er sinds kort een webapplicatie genaamd RealTime beschikbaar waarmee je je treinreizen via de Safari browser kunt plannen.

<br />Voor het plannen van een reis moet je je vertrek- en aankomststation invullen, ook moet het uur ingevuld worden. Als je dit gedaan hebt kom je in een scherm terecht waar alle reizen van dat uur, over dat traject worden laten zien. Vanzelfsprekend word ook het perron- en treinnummer weergeven.

Makkelijk verdienen met ‘Trein’

Wat ik mij afvraag is waarom de maker van de Nederlandse ‘Trein’ applicatie, geen Belgische variant maakt. Dit is immers (denk ik) vrij simpel, omdat het programma er al is, en alleen de database aangepast hoeft te worden.

Als de maker van Trein dit doet, zal hij er volgens mij flink mee binnenlopen. Dit deed hij bij de Nederlandse versie ook al: Hij had een kleine maand na de release van de applicatie zijn iPhone plus abonnement er al uit, zo vertelde hij in een interview aan OneMoreThing.

Lees verder na de advertentie.

Bezoek de webapp hier

Via: iPhonic

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's