Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Bereid je voor op de film met Transformers: Age of Extinction voor iOS

Rutger Otto
24 juni 2014, 12:18
2 min leestijd
Bereid je voor op de film met Transformers: Age of Extinction voor iOS

Volgende week draait de nieuwe Transformers film in de bioscoop. Age of Extinction is de start van een geheel nieuwe trilogie, met in de hoofdrol oude bekenden als Optimus Prime en Bumblebee. Zij nemen het wederom op tegen de slechte Decepticons. Met de Transformers iOS game in de App Store kom je alvast in de stemming.

Lees verder na de advertentie.

In het nieuwste spektakel van regisseur Michael Bay, herstelt de mensheid zich van de grote puinhoop die in Transformers: Dark of the Moon werd aangericht. Autobots en Decepticons zijn vrijwel onvindbaar op aarde. Een groep zakenmannen en wetenschappers met veel invloed probeert de menselijke technologie te verleggen. Zo ver, dat het onbeheersbaar wordt. Afgezien daarvan rust er een vloek op de nog aanwezige Transformers op aarde. De film belooft een avontuur te worden over goed en kwaad, met uiteraard veel transformerend metaal en grote ontploffingen, zoals we inmiddels van de serie gewend zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=CZfKArv6mvU

Autobots op je iPhone

Liefhebbers van de films kunnen alvast voorbereiden op de film met de iOS-game Transformers: Age of Extinction. In het spel loods je Autobots door verschillende levels. Je speelt op een rechte weg, door je iPhone te tilten wijk je uit naar links of rechts. Dat is nodig, want vijanden schieten op je en je dient obstakels te ontwijken. Qua opzet lijkt het op een endless-runner met actie-elementen.

Met virtuele knoppen kun je springen, schieten of een melee-aanval doen. Ook is er een knop waarmee je van robot in een voertuig verandert en andersom. Deze voertuigen gaan sneller dan de transformers, zo kun je speciale aanvallen doen en vijanden inhalen.

Na elke missie verdien je sterren, die moet je verzamelen om speelbare personages te ontgrendelen. Levels kunnen verschillende malen gespeeld worden om meerdere missies te halen en alle sterren te halen. In de shop kun je upgrades voor de Transformers aanschaffen, zowel met speelgeld als met echt geld.

Transformers op iOS downloaden

De film draait vanaf 3 juli in de bioscoop, maar de Transformers iOS app is alvast gratis te downloaden. Je hebt er 130 MB aan vrije opslagruimte voor nodig en je moet minimaal iOS 7 draaien.

Transformers: The Last Knight

Hasbro, Inc.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Transformers: The Last Knight
Transformers: The Last Knight
Transformers: The Last Knight
Transformers: The Last Knight
Transformers: The Last Knight
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu