Train je fit met de Exercise.com app op je iPhone

Redactie
16 juli 2012, 7:26
1 min leestijd
Train je fit met de Exercise.com app op je iPhone

Met de Exercise.com app op je iPhone kun je heel gericht een trainingsprogramma volgen. Elke dag doe je weer andere oefeningen om in korte tijd een goede conditie te krijgen of je buikspieren sterker te maken.

Kies een trainingsprogramma

De app Exercise.com geeft je de mogelijkheid om een trainingsprogramma te selecteren. Wil je gewicht verliezen, dan is het programma Hollywood Bootcamp bijvoorbeeld geschikt. Maar wil je sterke buikspieren, dan volg je het Coregeous programma van de app. Naast de dagelijkse oefeningen biedt de app ook maaltijdsuggesties. Nadat de app is opgestart op je iPhone zie je een keuzescherm met de opties: Tools, Exercises en Routines. Kijk eerst maar eens bij de optie Routines, want dan zie je wat je het meeste aanspreekt, variërend van yoga oefeningen tot spieropbouw en van gewichtsverlies tot trainen met apparaten.

Training

Bij elke oefening wordt aangegeven wat het aantal verbrande calorieën zal zijn. Ook wordt natuurlijk vermeld hoeveel keer je de oefening achter elkaar moet doen. Het uitgebreide stappenplan bevat onder meer foto´s en video´s. Daarin laat men zien hoe je de oefening kunt uitvoeren. Via de optie Tools kun je de BMI uitrekenen en uitvinden wat een gezond gewicht voor jou is.

Lees verder na de advertentie.

De Exercise.com app is een leuke gevarieerde app aan de hand waarvan je eenvoudig een trainingsprogramma kunt volgen. De app is gratis beschikbaar voor de iPhone.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's