Tour de France kijken met de officiële applicatie

Elke jaar heeft de NOS een livestream van de Tour de France. Deze livestream is vanaf het internet te bereiken en is dan makkelijk te vinden door een snelkoppeling op het Springboard te plaatsen. Voor het eerst heeft de Tour een eigen applicatie gelanceerd waarmee je meer kan. Met de Tour-applicatie kan je naast de stream ook standen en kaarten zien.

Met de gratis applicatie krijg je alle resultaten en zie je profielen van de renners. Ook krijg je een Twitter feed van alle tweets omtrent de Tour. Daartoe behoren ook veel foto’s. Dit behoort allemaal tot de gratis applicatie.

Door middel van een in-app purchase krijg je een live stream van de rit en van elk podium. Ook zie je waar het peleton en de kopgroep rijden en ondertussen heb je de mogelijkheid om veel updates te ontvangen als je niet in het bereik bent van een 3G of WiFi netwerk. Deze in-app purchase is te koop voor de prijs van €7,99.

De in-app purchase is naar mijn mening best duur. Wil je een gratis stream inclusief Nederlands commentaar? Gebruik dan de stream van de NOS.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.