TouchRetouch: magie op de iPhone?

Meestal ben ik nogal kritisch ten opzichte van apps die beweren objecten of mensen te laten verdwijnen van een foto. Er zijn er al een heel wat die dit beweren goed te doen. Binnenkort komt er weer eentje bij, met name TouchRetouch van iPhotoMania.

TouchRetouch zou makkelijk te gebruiken zijn, volgens de ontwikkelaar. Je hoeft enkel een foto te maken of eentje te selecteren van de bibliotheek en vervolgens het ongewenste object te markeren met je vinger. Hierbij maak je gebruik van de Brush- of Lassotool van de applicatie. Tenslotte druk je simpelweg op de “go” knop en het object lijkt compleet verdwenen op de foto. Indien deze app echt werkt zoals men in onderstaande video beweert, lijkt me dit zeker aan te raden eens uit te proberen. TouchRetouch zal één van deze dagen in de AppStore te downloaden zijn.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.