TopSecret vind je gestolen iPhone terug

Één van de duurste dingen die onderweg van je gestolen kunnen worden is je iPhone. Nadat je aangifte hebt gedaan van een gestolen iPhone kan je niet heel veel meer doen dan afwachten. Met de applicatie TopSecret kan je in dit geval nog elke 10 minuten je e-mail checken.

Als je de applicatie TopSecret op je telefoon hebt staan, kan je hopen dat de dief deze applicatie aanzet. Dit kan hij doen omdat hij denkt dat de applicatie vol met geheime informatie staat.

Als de dief deze applicatie start, zoekt de telefoon op de achtergrond zijn locatie. Deze locatiegegevens e-mailt de applicatie vervolgens naar een e-mailadres dat je van tevoren hebt ingevoerd. Op deze manier krijg je een e-mail met de locatie van je iPhone erin. Met deze gegevens kan je vervolgens naar de politie stappen om ze verder te helpen met het ‘onderzoek’.

TopSecret is te downloaden voor 2,39.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

<br />

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.