Top10 Hotels: vergelijk per locatie de beste hotels
Wouter Nijsen

De keuze voor een geschikt en betaalbaar hotel kan erg moeilijk zijn. De meeste vergelijkingswebsites stellen diverse filters beschikbaar die je een handje helpen, maar dan nog is het aanbod vaak enorm. Top10 Hotels pakt het anders aan en toont per locatie slechts tien.

Waar en wanneer in welke stijl?

Top10 Hotels

De app heeft een erg gelikt uiterlijk en past precies in het design dat Apple hanteert met iOS 7. Na de introductie dien je aantal voorkeuren door te geven die app gebruikt om de juiste hotels te tonen. Zo voer je een locatie, datum en eventueel de hoeveelheid dagen in. De derde stap is om aan te geven in welke stijl je precies wilt verblijven. Ben je op zoek naar een budgethotel of overnacht je liever in luxe?

Top10 Hotels downloaden

Nadat je je keuzes hebt gemaakt, geeft de app een fraaie opsomming weer van de 10 beste hotels in de door jouw gekozen plaats. Rechts bovenin zie je de prijs per nacht en links onderin de hoeveelheid sterren en de precieze locatie. Met de drie knoppen onderin kun je eventueel nog de lijst anders sorteren of specifiekere informatie ingeven. Daarnaast kun je gemakkelijk informatie opvragen over het hotel, de faciliteiten en de kamerindeling.

Als laatste heb je uiteraard de mogelijkheid om daadwerkelijk een reservering te plaatsen. De app toont een lijst met verschillende partijen waarbij dat mogelijk is. Top10 Hotels vereist iOS 7 of nieuwer en tenminste 21MB aan vrije opslagruimte.


Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.