[top 5] applicaties om mee te showen

Redactie
24 december 2009, 14:03
3 min leestijd
[top 5] applicaties om mee te showen

Morgen, 25 December, is het de eerste kerstdag. Een groot deel van de Nederlandse bevolking viert dan gezellig kerst met familie of vrienden. Met een iPhone steel je soms nogal de show, het apparaatje met de mooie afwerking en het fraaie besturingssysteem is namelijk erg gewild voor het oog. Wil je écht indruk maken, dan is het noodzakelijk om een aantal goede applicaties geïnstalleerd te hebben, hieronder vind je een selectie met indrukwekkende applicaties.

Uitzending Gemist

Het heldere beeldscherm met de hoge resolutie van de iPhone is uitermate geschikt om films mee te bekijken, daarom mag uitzending gemist niet ontbreken in je verzameling applicaties. Met uitzending gemist kan je, zoals de naam al verraadt, uitzendingen bekijken van de publieke omroepen op je iPhone. Het bekijken van deze uitzendingen kan alleen als ze maximaal 8 dagen oud zijn en als je verbinding met internet hebt (WiFi of 3G).
Mooi om te zien dat je met de iPhone gratis afleveringen kan terugkijken!
uitzending gemist
Uitzending Gemist is gratis te downloaden uit de app store.

Shazam

De applicatie Shazam is zeer bekend onder de iPhone gebruikers, bijna iedereen heeft ‘m wel tussen zijn applicaties staan. Shazam kan muziek herkennen, als je je iPhone in de buurt houdt van de boxen krijg je de titel, naam en album te zien. Het ziet er erg indrukwekkend uit en mensen zullen versteld staan als je deze “truc” laat zien. Voorheen was Shazam helemaal gratis, sinds kort kan je met de gratis versies maar een aantal liedjes per maand herkennen. Wil je onbeperkt liedjes kunnen herkennen, dan is het noodzakelijk om Shazam Red of Shazam Encore aan te schaffen.
shazam
Shazam Encore is voor 2,39 EUR te downloaden uit de app store.

Colorsplash

De meningen over de kwaliteit van de fotocamera op de iPhone zijn erg verdeeld, de een vindt de kwaliteit teleurstellend en weer een ander is er tevreden over. Maar over één ding zijn de meeste iPhone-bezitters het wel eens; fotobewerken op de iPhone gaat fantastisch. Een van de vele fotobewerkingsapplicaties die je in de app store kan vinden is Colorsplash. Met Colorsplash wordt de foto kleurloos (zwart-wit) en met je vinger kan je dan gedeeltes van de foto weer de originele kleur geven. Erg indrukwekkend om te zien en het resultaat wordt bijna altijd mooi!
colorsplash
Colorsplash is voor 1,59 EUR te downloaden uit de app store.

Lees verder na de advertentie.

Air Mouse Pro

Even geen muis bij de hand? Geen nood, want een iPhone bezitter schiet even te hulp. Met Air Mouse Pro kan je (na wat instellingen te hebben ingesteld) je iPhone gebruiken als een computermuis. Je iPhone behoudt zijn vorm, maar een muis kan hij perfect vervangen!
air mouse pro
Air Mouse Pro is voor 1,59 EUR te downloaden uit de app store.

Star Wars: Trench Run

We hebben ons in deze top 5 zoveel mogelijk beperkt tot handige applicaties, games vallen niet bij iedereen in de smaak. Maar een game is toch onmisbaar op een iPhone! De topper Star Wars Trench Run is leuk om te laten zien, ook bij de wat oudere mensen. Wie kent de serie/film nou niet?
Star Wars
Star Wars Trench Run is voor 3,99 EUR te downloaden uit de app store.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's