Toole: handige iOS-app om onmisbare tools te vinden
Gijs Ettes
Toole

Toole

Gratis

Onze score

8

Toole positioneert zichzelf als het manusje van alles als het aankomt op handige apps. Met deze gratis iPhone-applicatie vind je snel tools die je leven een stuk gemakkelijker maken.

Ontdek apps in verschillende categorieën

toole downloadenHet startscherm van Toole is onderverdeeld in de categorieën Free, Freemium en Paid en standaard land je op de pagina met zojuist toegevoegde applicaties. In één oogopslag zie je de naam en beschrijving van een app en hoeveel stemmen deze tot nu toe heeft gekregen. Ook kun je zien hoeveel mensen (en Facebook- of Twitter-vrienden, als je de connectie hebt gemaakt) de app gebruiken en of deze gratis of betaald is.

Druk je op een app, dan zie je uitgebreidere informatie, reacties, beeldmateriaal en gerelateerde apps. Door op de knop ‘Get’ te drukken, ga je naar de App Store en kun je de app downloaden. Toole heeft ook een zoekfunctie, maar van het tabblad ‘Explore’ zul je waarschijnlijk het meest gebruikmaken. Hier kun je namelijk per categorie zien welke apps de moeite waard zijn. Door te stemmen kun je samen met de community apps cureren en snel handige tools ontdekken, zonder dat je de hele App Store hoeft door te spitten.

De categorieën lopen uiteen van E-commerce, Finance en Research tot Big Data, Productivity en Social. Op het moment van schrijven ligt het gemiddeld aantal stemmen nog rond de 15, maar we verwachten dat de verschillen duidelijker worden naarmate meer mensen Toole downloaden en gebruiken.

Toole downloaden

Wil je ook aan de slag met deze ‘app-ontdekker’, download ‘m dan gratis via onderstaande link. Toole vereist iOS 8.0 of nieuwer en minimaal 6MB aan vrije opslagruimte.

Toole

Andover Labs LLC

Gratis via App Store

Toole
Toole
Toole
Toole

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.