TomTom West-Europa tijdelijk in de aanbieding

TomTom West-Europa is tijdelijk in de aanbieding. Het gaat volgens de beschrijving om een valentijns-promotie, maar waarschijnlijk willen de ontwikkelaars niet duurder zijn dan Navigon. Navigon heeft hun Europa-applicatie ook goedkoper gemaakt namelijk. Als TomTom niets zou doen zou het bedrijf waarschijnlijk veel verkopen mislopen.

Concurrentie

We hebben al vaker gezien dat TomTom en Navigon elkaar volgen in de acties. Als TomTom een actie begint volgt Navigon, en als Navigon een actie begint, zoals in dit geval, volgt TomTom. Ook de updates lopen bijna synchroon.

Updates

De ontwikkelaars van TomTom en Navigon voelen elkaar goed aan. Beide zijn vaak bezig met de zelfde nieuwe functies voor in de updates. Vaak is Navigon eerder dan TomTom, maar velen vinden uiteindelijk de functies van TomTom het beste.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Het is nog onbekend hoelang de actie van TomTom zal duren, maar aan de naam ‘Valentijns-promotie’ te merken is de actie waarschijnlijk maandag weer voorbij.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.