TomTom voor de iPhone bestaat 2 jaar (update: winnaar actie bekend)

TomTom voor de iPhone bestaat inmiddels twee jaar. Reden voor een klein feestje.

Tot en met 1 september aanstaande krijg je 20% korting op een TomTom HD Traffic abonnement. Lees verder en maak tevens kans op een TomTom West Europa app (ter waarde van € 69,99).

TomTom applicatie voor de iPhone inmiddels 2 jaar

De populaire TomTom applicatie voor de iPhone bestaat inmiddels twee jaar. Om deze reden geeft TomTom tot en met 1 september aanstaande 20% korting op TomTom HD Traffic als ze daar een abonnement voor afsluiten.

TomTom HD Traffic biedt de meest accurate, complete en actuele verkeersinformatie. Met een dekking van 99,9% en updates elke twee minuten ben je altijd op de hoogte van de beste verkeerssituatie.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Bij een ongeval of andere vertraging waarschuwt TomTom de gebruiker en biedt de navigatie een alternatieve, snellere route als die beschikbaar is. Een HD Traffic abonnement kan je afsluiten binnen de TomTom applicatie zelf. Je dient hiervoor dus eerst de TomTom applicatie aan te schaffen via de App Store.

Twitter actie: win de TomTom applicatie van West Europa (twv € 69,99)

TomTom geeft ons de mogelijkheid om een applicatie (West Europa) ter waarde van €69,99 weg te geven. Hiervoor hebben we een actie bedacht:

Volg @iphoned via Twitter en “retweet“ daarna onderstaand bericht:

Je dingt hierna automatisch mee naar het winnen van deze prijs. Morgenavond (woensdagavond) maken we de winnaar bekend.

Update 18.50 uur: de prijswinnaar is bekend:

Zojuist hebben we uit alle deelnemers een winnaar gekozen, dat is @jeroendeboer geworden. Jeroen heeft de ‘vouchercode’ voor een gratis TomTom West Europa applicatie voor de reeds iPhone ontvangen. Veel plezier ermee!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.