TomTom Taxi Booking app voor de iPhone gelanceerd
Redactie

De TomTom Taxi Booking app maakt het je gemakkelijk om met je iPhone een taxi te bestellen. Naast de taxiservice biedt de applicatie nog een aantal interessante functies en kun je ook actuele informatie over de chauffeur ontvangen.

Functies TomTom Taxi Booking

tomtom-taxi-appEen taxi bestellen via de app op je iPhone is uitermate handig, maar de TomTom Taxi Booking app biedt ook de mogelijkheid om je de snelste route naar de eindbestemming te laten zien. Daarbij wordt er rekening gehouden met de verkeerssituaties die je onderweg tegen kunt komen. Bovendien kun je via de app de verwachte aankomsttijd bekijken. Na afloop van een taxiritje heb je de optie om de chauffeur aan je favorietenlijst met vertrouwde taxichauffeurs toe te voegen. Dat houdt in dat de chauffeur dan een voorkeurspositie krijgt als je weer eens een taxi nodig hebt.

Transparante taximarkt

De taximarkt is niet altijd even transparant geweest, maar met de komst van de TomTom Taxi Booking app moet daar verandering in komen. Op dit moment kan de app gebruikt worden in Rotterdam en Amsterdam, maar er wordt naar gestreefd om zo snel mogelijk een landelijke dekking te bieden. Er zijn in ieder geval al ontwikkelingen gaande in onder meer Eindhoven, Hilversum en Delft.

De TomTom Taxi Booking app is gratis te installeren op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.