TomTom heeft update ingediend bij Apple

Redactie
6 maart 2010, 13:51
1 min leestijd
TomTom heeft update ingediend bij Apple

TomTom heeft deze week de nieuwste versie van hun applicatie ingediend bij Apple ter beoordeling. Naar verwachting zal de applicatie dus vanaf dinsdag of woensdag in de App Store verschijnen. De nieuwe versie brengt veel leuke nieuwe functies met zich mee. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om live-verkeersinformatie in beeld te krijgen tijdens het rijden. Je weet dan precies waar je aan toe bent.

HD traffic

De live-verkeersinformatie heet HD traffic, net als op de normale TomTom’s. HD traffic is niet standaard geactiveerd, want je zal hiervoor moeten betalen. Je kan via de applicatie een dag-, maand- of jaarabonnement aanschaffen. De prijzen hiervan zijn nog niet bekend.

Kleine nieuwe functies

HD traffic is veruit de grootste verandering in de applicatie, maar natuurlijk is het niet de enige nieuwe functie. Vanaf de nieuwe versie van de applicatie kan je namelijk je muziek laten dempen als de TomTom-stem gaat spreken, inzoomen op de kaart via de bekende ‘pinch’-beweging en Google Local Search gebruiken. Kortom, een onmisbare update voor alle TomTom-gebruikers.

Lees verder na de advertentie.

De update is waarschijnlijk vanaf volgende week beschikbaar in de App Store.

Spotlight: TomTom

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's