TomTom heeft update ingediend bij Apple
Redactie

TomTom heeft deze week de nieuwste versie van hun applicatie ingediend bij Apple ter beoordeling. Naar verwachting zal de applicatie dus vanaf dinsdag of woensdag in de App Store verschijnen. De nieuwe versie brengt veel leuke nieuwe functies met zich mee. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om live-verkeersinformatie in beeld te krijgen tijdens het rijden. Je weet dan precies waar je aan toe bent.

HD traffic

De live-verkeersinformatie heet HD traffic, net als op de normale TomTom’s. HD traffic is niet standaard geactiveerd, want je zal hiervoor moeten betalen. Je kan via de applicatie een dag-, maand- of jaarabonnement aanschaffen. De prijzen hiervan zijn nog niet bekend.

Kleine nieuwe functies

HD traffic is veruit de grootste verandering in de applicatie, maar natuurlijk is het niet de enige nieuwe functie. Vanaf de nieuwe versie van de applicatie kan je namelijk je muziek laten dempen als de TomTom-stem gaat spreken, inzoomen op de kaart via de bekende ‘pinch’-beweging en Google Local Search gebruiken. Kortom, een onmisbare update voor alle TomTom-gebruikers.

De update is waarschijnlijk vanaf volgende week beschikbaar in de App Store.

TomTom Western Europe (AppStore Link) TomTom Western Europe
Ontwikkelaar: TomTom
Beoordeling: 4+
Prijs: € 59,99 Download

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • dries6951

  @Jan : Kortom, een onmisbare update voor alle TomTom-gebruikers . . . . hoeveel aandelen tt heb jij Jan? ;-))

 • Jan van Kampen

  Geen 😉 En aan updates verdienen ze geen geld 🙂 Voor de HD traffic wel, maar het ziet er allemaal erg gelikt uit. Echt een missende functie op dit moment als je veel reist.

 • Pingback: Update: TomTom 1.3 - iPhone - Lees iPhoned.nl()

 • Ton

  HD Traffic blijft bij mij “hangen” tijdens het activeren.
  Hebben hier nog meer mensen last van,
  of ben ik weer de enige? ;-))