TomTom doet de kaarten van ‘heel’ Europa in één applicatie
Redactie

TomTom heeft gisteren een nieuwe applicatie aan de App Store toegevoegd. De nieuwe applicatie is weer een versie van hun navigatie-software. In deze versie heeft het bedrijf ‘alle’ kaarten van Europa in één applicatie gestopt. Voordat TomTom deze versie lanceerde moest je TomTom West-Europa en Oost-Europa downloaden om door heel Europa te kunnen reizen.

Prijs

De prijs van de nieuwe TomTom ligt natuurlijk iets hoger dan dat een Europa versie tot nu toe gekost heeft. Je betaalt voor TomTom Europa 100 euro. Dit is niets vergeleken bij de twee losse applicaties West-Europa en Oost-Europa, want deze kosten bij elkaar 150 euro. Als je TomTom Europa download krijg je een applicatie die precies lijkt op alle andere applicaties van de navigatie-aanbieder, maar je hebt dan dus de kaarten van ‘heel’ europa.

Missende kaarten

De naam TomTom Europa is misschien een beetje misleidend, want er missen toch een aantal landen in de kaartendatabase. Griekenland is een voorbeeld van zo’n land. Het is vreemd dat TomTom dit land niet dekt in de applicatie, want ze hebben wel een losse applicatie voor dit land.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.