TomTom carkit vanaf oktober in de winkels

TomTom heeft op de Engelse FAQ-pagina laten weten dat de carkit vanaf oktober beschikbaar komt. De carkit zou oorspronkelijk deze zomer beschikbaar komen, maar door de vertraging van de verschijning van de applicatie en een vertraging in het productieproces van de carkit komt de carkit pas in oktober in de schappen te liggen.

In de Engelse FAQ vermeldt TomTom het volgende:

The TomTom car kit availability was originally planned for this summer. But we have decided to take some extra weeks in order to deliver the highest quality on this innovative product. So, the car kit will become available this October.

Duidelijk is dus dat vanaf oktober alles voor elkaar is. De carkit heeft officieel nog geen prijs, maar er is wel een prijs die al een tijdje door het geruchtencircuit dwaalt. Deze prijs is 130 euro. Veel vage anonieme bronnen hebben deze prijs bevestigd, maar natuurlijk kunnen we hier nog geen waarde aan hechten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Bron: TomTom FAQ punt 14

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.