TomTom car kit tool laat je GPS-signaal sterkte zien

TomTom heeft vannacht een gratis applicatie gelanceerd waarmee je de sterkte van je GPS-signaal kan bekijken als de iPhone in de TomTom carkit is geplaatst. Hierdoor kan je kijken of je TomTom carkit goed werkt. De applicatie ziet er erg simpel uit, maar het doet precies wat het hoort te doen.

In de applicatie zie je precies hoe sterk het signaal is. Als het signaal sterk genoeg is, zal de applicatie je coördinaten weergeven. Deze waarden veranderen real-time als je bijvoorbeeld in een auto rijdt.

Als je de TomTom carkit op dit moment hebt zonder dat je de applicatie bezit, krijg je telkens een melding als je de iPhone in de carkit doet. In deze melding staat dat je de TomTom applicatie moet downloaden om gebruik te maken van de accessoire. Als je deze applicatie hebt gedownload zal je deze melding niet meer krijgen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

TomTom car kit tool is gratis te downloaden uit de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.