TomTom app voor iPhone heeft nieuwe kaarten
Redactie

De TomTom app met Nederlandse navigatiesoftware heeft een update gekregen voor onder meer de iPhone. Naast nieuwe kaarten is de app verder uitgebreid met extra functies, zoals het zoeken naar interessante locaties via Foursquare.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Nieuwe kaarten

De nieuwe kaarten van de TomTom app hebben betrekking op de Benelux, West-Europa en Europa. De kaarten zijn vernieuwd en nu voorzien van de recente wijzigingen in het netwerk van wegen. In Frankrijk is er sprake van een gewijzigde wetgeving op het gebied van flitsers. Hierdoor is de nieuwe versie van TomTom Europa ook aangepast en is de informatie over Franse flitsers verwijderd.  Dat geldt trouwens ook voor de versie van TomTom West-Europa. In plaats van informatie over flitsers vind je nu de nieuwe service Gevarenzones in Frankrijk. Risicozones kunnen daarbij aangemeld worden door andere gebruikers van de app.

Interessante plaatsen vinden via Foursquare

Voor alle versies van de TomTom app geldt na de update dat er eenvoudig naar leuke plaatsen gezocht kan worden in je omgeving via Foursquare. Je hoeft daarvoor geen gebruiker van Foursquare te zijn. Ben je dat wel, dan kun je na aanmelding bij Foursquare meteen inchecken op je bestemming en kun je punten verdienen. Na de update is het ook mogelijk om te navigeren naar contactpersonen zonder dat je nog akkoord hoeft te gaan om de informatie te delen.

De app TomTom Benelux is het voordeligst te downloaden op je iPhone voor 59,99 euro. TomTom Europa kost 89,99 euro en voor TomTom West-Europa betaal je 69,99 euro.

TomTom Benelux app

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.