Toki Tori brengt gamen op de iPhone naar een hoger grafisch niveau

Redactie
26 april 2009, 12:38
1 min leestijd
Toki Tori brengt gamen op de iPhone naar een hoger grafisch niveau

Het was al reeds in 2008 bekend dat het spel Toki Tori zou uitkomen op de iPhone, echter heeft deze op zich laten wachten. Daar blijkt nu verandering in te komen. Onze vrienden van iphonealley hebben een testversie van deze game kunnen bemachtigen en ik moet toegeven dat de eerste beelden een goede gameplay omvatten.

Lees verder na de advertentie.

De game draait rond Toki Tori, een pasgeboren kuiken die op een zoektocht is om zijn ongeboren broers en zussen te redden. Bij elke level gebruikt deze een ander voorwerp om de eieren te bemachtigen die te rapen vallen gedurende de hele gameplay. Toki Tori maakt handig gebruik van de multi-touch en accelerometer van de iPhone en ziet er vrij goed uit!

Echter is het nog niet bekend wanneer deze game exact uitkomt, maar vermits de eerste testversie uit is, zal het aldus niet meer lang duren en kan ik je warm doen lopen voor deze game via onderstaande video’s.

De eerste video is de gameplay van 1 level in de testversie en de tweede video omvat de gameplay van Toki Tori voor WiiWare. Hoewel de laatste niet gespeeld is op de iPhone heb je toch al een goed beeld op de mogelijkheden van de game. Vanaf deze uitkomt, maken we zeker en vast een review.

http://www.youtube.com/watch?v=AnNJ98-xMxc

Categorie: iPhone Games
Spotlight: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's