Toiletfinder op de iPhone

Redactie
17 augustus 2009, 15:03
1 min leestijd
Toiletfinder op de iPhone

Je bent zeker wel eens op zoek geweest naar een toilet wanneer je niet thuis was. Er zijn enkele openbare toiletten in Nederland maar veel worden niet aangegeven met bordjes. Een applicatie voor de iPhone zou er voor moeten zorgen dat je altijd een toilet kan vinden in de stad. In dit review behandelen we ToiletFinder, een gratis applicatie voor de iPhone.

ToiletFinder

De applicatie heeft een heel handige functie, de openbare toiletten in kaart brengen. Wanneer je de applicatie opstart krijg je meteen een kaart te zien. Je eigen locatie wordt weergeven met alle toiletten die er in de buurt zijn. Houd je liever van een overzichtelijke weergave, dan kan je ervoor kiezen om de toiletten in een lijst te laten tonen.
In de lijst wordt ook verteld hoeveel meter je van een toilet bent verwijderd, zo kan je meteen een goede keuze maken tussen de toiletten.

Niet compleet

De maker van de app is niet zelf elk toilet gaan toevoegen in het programma. Gebruikers kunnen zelf toiletten toevoegen, of de kaart compleet is hangt dus van de gebruikers af. In enkele landen is de kaart bijna compleet, in Nederland zijn er (nog) weinig toiletten aangegeven. Dit is jammer want het idee en de uitvoering van de app is goed. Volgens de maker wordt de applicatie steeds populairder in Nederland dus als er veel gebruikers mee helpen aan de kaart, dan kan het veranderen.

Conclusie

Het idee van de applicatie ToiletFinder is origineel en handig. De app werkt zelf ook erg goed, alleen is het erg jammer dat er in Nederland en België nauwelijks toiletten zijn toegevoegd. Je kan natuurlijk er wel zelf wat aan doen door de toiletten bij jou in de buurt toe te voegen!

Lees verder na de advertentie.

iTunes: klik
Cijfer: 7-

Categorie: Gratis

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's