Toepen op de iPhone
Redactie

Er zijn verschillende spelletjes die typisch Nederlands zijn. Toepen is hier een voorbeeld van. Er zijn nog maar weinig écht Nederlandse applicaties in de App Store te vinden, en dus is dit op dit moment een gat in de markt. GraafICT heeft dit ingezien, en heeft deze week de applicatie ‘Toepen’ gelanceerd.

Toepen op iOS-apparaten

Met de applicatie ‘Toepen’ kan je het gelijknamige spel spelen op alle iOS-apparaten. Je kan zelf je voorkeuren instellen voor het spelletje, zodat de applicatie voldoet aan de regels waarmee je het kaartspel normaal ook speelt. Op dit moment is het mogelijk om het op te nemen tegen drie virtuele, intelligente tegenstanders, maar in de toekomst kan dit gaan veranderen.

Volgende update van Toepen

De ontwikkelaars van de applicatie zijn al druk bezig met de volgende versie van ‘Toepen’. De komende update zal het mogelijk maken om met meerdere echte spelers te spelen via Game Center. Je kan dan dus met je vrienden spelen als zij de applicatie ook op hun toestel hebben staan. Game Center maakt het ook mogelijk om met wildvreemden te spelen, en dus kan je altijd een potje toepen tegen een echt persoon.

Toepen is tijdelijk te downloaden voor 79 cent. Na een onbepaalde tijd zal de applicatie 1,59 gaan kosten.

ToepenHD - leukste kaartspel!

GraafICT

7 (7 reviews)
€ 1,99 via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.