Taken-app Todoist krijgt 3D Touch en Apple Watch-app
Erwin Vogelaar
Todoist: Organiseer je leven

Todoist: Organiseer je leven

Gratis

Onze score

8

Taken-app Todoist heeft een flinke update gehad vandaag met onder andere 3D Touch-functies en een Apple Watch-app.

Todoist 3D Touch

Volgens de makers van Todoist is de app voor de nieuwste update bijna volledig herschreven. Dit betekent echter niet dat je nu een volledig andere app voorgeschoteld krijgt. De taken-app ziet er namelijk nog gewoon hetzelfde uit als voor de update. Wel zijn er een aantal nieuwe functies voor 3D Touch, is er nu ondersteuning voor de Apple Watch en zijn er nog een aantal andere nieuwe functies toegevoegd.

Vanaf nu kun je via 3D Touch taken aan de app toevoegen en de dagelijkse of wekelijkse deadlines bekijken. Tevens kun je voortaan zoeken naar taken en projecten via Spotlight en kan er gelinkt worden naar de app vanuit andere apps.

Ook kun je Todoist nu gebruiken via je Apple Watch, zodat je snel kunt zien hoeveel je nog moet doen vandaag. Daarnaast is er nu ook een plugin voor Safari waardoor je taken kunt toevoegen direct van de browser. En alsof het nog niet genoeg is krijgt de Mac-app ook een update waardoor de app direct een simpele zin als “vergadering op donderdag” omzet naar de juiste datum. Deze functie was al op andere platformen beschikbaar, maar nu dus ook op de Mac.

Todoist downloaden

Todoist kun je downloaden in de App Store via onderstaande link. Je hebt 35.3MB vrije ruimte nodig om de app te kunnen installeren. Ook moet je minimaal iOS 9 draaien.

Todoist: Organiseer je leven

Doist

9 (55 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.