Kindergame Toca Life: School is Apples Gratis app van de week

Lars Paijmans
7 april 2017, 19:01
1 min leestijd
Kindergame Toca Life: School is Apples Gratis app van de week
Toca Life: School

Toca Life: School

€ 3,99

Reviewscore

7

Apple trakteert deze week de jongste gamers onder ons. Toca Life School is de app van de week en een aanrader voor ouders die hun kinderen wel eens met hun toestel laten spelen.

Lees verder na de advertentie.

Toca Life School is de gratis app van de week

In Toca Life School is er geen tijd voor saaie rekensommen of suffe huiswerkopdrachten, in deze tekenfilmstad valt van alles te beleven. Zet een cafetaria op stelten, breng de zomervakantie door met je schoolvrienden of ga naar een jongerenclub om spelletjes te spelen en deel uit te maken van een schoolband.

Toca Life School

Spelers maken een eigen personage aan, dat gaandeweg kennismaakt met alle inwoners van dit vrolijke stadje. Zoals je misschien al doorhad, is dit geen spel met een hoge moeilijkheidsgraad of spannend verhaal. Toca Life richt zich duidelijk op jonge spelers met toegankelijke spelletjes en een vrolijk uiterlijk.

Populaire spellenreeks

De app maakt deel uit van de razend populaire spellenreeks die al jaren meegaat op iPhone en iPad. Omdat Toca Life School deze week de app van de week is, is dit een mooie manier om er kosteloos kennis mee te maken.

Iedere week licht Apple een nieuwe app uit in de App Store als App van de Week. Deze app is zeven dagen lang volledig gratis te downloaden, op de in-app aankopen na. Toca Life School bestaat al jaren, waardoor je de app al kunt installeren op een iPhone of iPad die op iOS 6.0 of hoger draait. Handig, want dit betekent dat ook je oude iPad er bijvoorbeeld nog mee overweg kan. Ideaal om die oude iPad om te toveren tot spelcomputer voor kinderen.

Toca Life: School

Toca Boca AB

€ 3,99 via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen