Toca Kitchen 2 is de gratis App van de Week
Wouter Nijsen
Toca Kitchen 2

Toca Kitchen 2

€ 4,49

Onze score

7,5

Apple heeft Toca Kitchen 2 uitgeroepen tot de gratis App van de Week. De app is bedoeld voor kinderen en laat hen de keuken induiken om maaltijden te bedenken en creëren.

Experimenteren met eten in Toca Kitchen 2

Met Toca Kitchen 2 brengt Toca Boca, bekend van zijn kindvriendelijke iOS-apps, een applicatie die kinderen leert koken. Dit doen ze door ingrediënten te ontdekken en deze te combineren tot een smakelijke maaltijd. Toca Kitchen 2 is een stukje uitgebreider dan zijn voorganger, met veel meer ingrediënten en digitale gasten om uit te kiezen. Door naar links te vegen, verschijnen alle beschikbare etenswaren in beeld, die vervolgens met een veeg naar rechts bereid kunnen worden.

Ook geeft Toca Kitchen 2 kinderen de vrijheid om eigen recepten te bedenken en maken. Hierbij bepalen ze zelf bepalen hoe ze een gerecht willen bereiden. Zo kan een watermeloen netjes in stukken worden gesneden, maar ook in de frituur worden gegooid en van de nodige hoeveelheid saus worden voorzien. Aan de gezichten van de gasten zie je vervolgens of een gerecht wel of niet in de smaak valt.

Belangrijk om te weten dat Toca Kitchen 2 geen advertenties laat zien en ook geen in-app aankopen bevat. Hierdoor kunnen kinderen ongestoord spelen en hun fantasie de vrije loop laten gaan.

Toca Kitchen 2 downloaden

Took Kitchen 2 kost normaliter 2,99 euro, maar is tot volgende week donderdag gratis te downloaden. De app weegt 65,7MB en werkt op alle apparaten met iOS 5 of hoger.

Toca Kitchen 2

Toca Boca AB

10 (1 reviews)
€ 4,49 via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.