Word kapper met Toca Hair Salon 2 als gratis App van de Week
Erwin Vogelaar
Toca Hair Salon 2

Toca Hair Salon 2

€ 4,49

Onze score

7,5

De gratis App van de Week is ook deze keer weer voor kinderen. Ze mogen met Toca Hair Salon 2 gratis in de rol van kapper stappen en de mooiste kapsels creëren. Het resultaat wordt natuurlijk op de foto gezet.

Toca Hair Salon 2 gratis

Elke week zet Apple een nieuwe ‘gratis App van de Week’ in de App Store. Op deze manier wordt een onderbelichte app extra in het zonnetje gezet. Deze keer is het de beurt aan een haarstylegame, namelijk Toca Hair Salon 2. In de game, voornamelijk bedoeld voor kinderen, kan naar hartenlust gewassen en geknipt worden. Uiteraard moet je ook nog een beetje aan de stijl denken.

De game ziet er opvallend mooi uit. Je krijgt voor de kapsels talloze middelen om lekker mee aan de slag te gaan. Je kunt de persoon die je gaat knippen achter verschillende tafels plaatsen. Elke tafel heeft zijn eigen hulpmiddelen. Zo is er een tafel met een schaar, tondeuse en scheermes, maar ook middel om het haar weer te laten groeien. Ideaal als je een foutje maakt. Er is een tafel met een krultang en stijltang, en uiteraard ook een tafel met allerlei kleuren om het haar te verven. En een tafel om de boel eens grondig te wassen en föhnen.

Ben je trots op het resultaat, dan moet je natuurlijk een foto maken. Hiervoor kun je verschillende achtergronden plaatsen en nog wat details toevoegen. Zoals een leuk strikje, een hoed of een goede bril. De foto wordt opgeslagen, waarna je deze vrij kunt delen met wie je ook wil. Bijvoorbeeld via social media.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Toca Hair Salon 2 downloaden

De komende week is Toca Hair Salon 2 dus helemaal gratis te downloaden in de App Store via onderstaande link. Voor je kunt downloaden heb je wel 99,8Mb vrije ruimte tevens. Tevens moet je minimaal iOS 6.0 draaien.

Toca Hair Salon 2

Toca Boca AB

8,2 (18 reviews)
€ 4,49 via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.