De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Vegetarische puzzelgame To-Fu Fury is de gratis App van de Week

Erwin Vogelaar
27 november 2015, 10:19
2 min leestijd
Vegetarische puzzelgame To-Fu Fury is de gratis App van de Week
To-Fu Fury

To-Fu Fury

€ 0,99

Reviewscore

9

Apple heeft puzzelgame To-Fu Fury gekozen als gratis App van de Week. In de game heeft een tofublokje met een bandana de hoofdrol.

Lees verder na de advertentie.

To-Fu Fury gratis

Apple heeft actierijke puzzelgame To-Fu Fury de gratis App van de Week gemaakt. Vanaf nu is de game een week lang gratis te downloaden. Dat is de moeite waard, want To-fu Fury is een bijzonder leuke en uitgebreide game waarin je als ninja-tofu op jacht moet om in ruim zeventig levels alle chi te verzamelen.

Eigenlijk speel je de levels al uit als je het einde hebt bereikt, maar natuurlijk wil je al die gloeiende balletjes energie hebben. Daarnaast kun je proberen de levels binnen een bepaalde tijd uit te spelen of een maximaal aantal stappen te zetten. Bij elke doelstelling benader je de levels op een andere manier.

Het tofublokje is bijzonder veelzijdig, want hij laat zich op meerdere manieren besturen. Hij kleeft aan elk oppervlak, maar door aan hem te trekken schiet hij zo een andere richting op. Door hem naar achteren te trekken, vliegt hij een boogje door het level heen alsof het een Angry Bird is. Hij kan tevens stukjes rollen als je twee vingers op het scherm houdt.

De levels in de game worden steeds complexer. Al snel worden er stekels toegevoegd die je niet mag aanraken en er worden vijanden geïntroduceerd. Leuk wordt het vooral als de objecten in de levels op jouw bewegingen gaan reageren met onverwachte situaties tot gevolg. Omdat de levels in 3D gemaakt zijn, weet de game telkens een leuke invalshoek te kiezen voor je sprongen. Hierdoor raak je het overzicht nooit kwijt.

To-Fu Fury downloaden

Normaal kost de app 1,99 euro in de App Store, maar alleen de komende week is To-Fu Fury gratis te downloaden. Om de game te kunnen spelen heb je wel 318MB vrije ruimte nodig en moet je iPhone, iPad of iPod Touch minimaal iOS 8 draaien.

To-Fu Fury

AMZN Mobile LLC

€ 0,99 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

To-Fu Fury
To-Fu Fury
To-Fu Fury
To-Fu Fury
To-Fu Fury
To-Fu Fury
To-Fu Fury
To-Fu Fury
To-Fu Fury
To-Fu Fury
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu