Speel een eetbare ninja in To-Fu Fury
To-Fu Fury

To-Fu Fury

€ 1,09

Onze score

9

To-Fu Fury is een kleurrijke puzzelgame met actie-invloeden. Slinger door het scherm als een tofublokje met bandana terwijl je vijanden verslaat en dingen verzamelt.

To-Fu Fury

To-Fu Fury is een nieuwe game van Amazon Game Studios, dat de afgelopen tijd al toffe spellen uitbracht als Lost Within en Tales from Deep Space. To-Fu Fury ziet er al net zo mooi uit als eerder genoemde game en is ook nog eens leuk om te spelen.

Jij speelt een tofublokje die als ninja opereert. Je kleeft aan de grond, muren en plafonds en door te vegen kun je naar de andere kant van een level springen. Per level (er zijn er ruim zeventig) is het de bedoeling dat je de uitgang haalt. Maar je kunt de levels op verschillende manieren spelen.

Verschillende doelstellingen

Elke keer kun je drie dingen halen. Alle Chi (blauwe orbs) verzamelen, een level binnen de tijd uitspelen en onder (of op) het minimale aantal stappen blijven. Als je niet over de tofu veegt, kun je het level bekijken door over het scherm te vegen. Sleep je wel met de tofu, dan ligt het eraan hoe ver je veegt om de snelheid en afstand te bepalen. Soms moet je door nauwe paden om obstakels (bijvoorbeeld spikes) te ontwijken. Dan kun je met twee vingers op het scherm zorgen dat de ninja moet ‘lopen’.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Het oplossen van elk level en vooral het verzamelen van alle doelstellingen is leuk om te doen. Het leren van bewegingen is heel duidelijk, al snel wordt de game pittig. Ten minste, als je het vooraf aangegeven aantal stappen niet wil overschrijden. Voor puzzelfans zal dat genoeg uitdaging bieden om het leuk te houden. Ben je minder van het puzzelen, dan laat je de stappen gewoon zitten en speel je de levels door van A naar B te gaan. Voor ieder wat wils.

Download To-Fu Fury

To-Fu Fury kost 1,99 euro in de App Store. Daar krijg je urenlang spelplezier voor terug met fijne muziek en een aantrekkelijk design.

To-Fu Fury

AMZN Mobile LLC

9 (64 reviews)
€ 1,09 via App Store

To-Fu Fury
To-Fu Fury
To-Fu Fury
To-Fu Fury
To-Fu Fury
To-Fu Fury
To-Fu Fury
To-Fu Fury
To-Fu Fury
To-Fu Fury

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.