Nooit iets vergeten met to-do lijst app Nearly

Roel van Hout
30 juni 2013, 15:50
2 min leestijd
Nooit iets vergeten met to-do lijst app Nearly

To-do lijst apps doen het goed op de iPhone. Terecht, want je telefoon is natuurlijk geknipt om zulke lijstjes in op te slaan. To-do lijst app Nearly gooit het over een iets andere boeg. 

Lees verder na de advertentie.

To-do lijst app

Niet zelden bevat je to-do lijst taken die je buitenshuis moet uitvoeren. Het is in dat geval het meest efficiënt om deze taken, indien mogelijk, met elkaar te combineren. Het bedenken van een juiste route en volgorde kan dan nog best een uitdaging zijn; het zou daarom handig zijn als je je iPhone kon laten bedenken wat het beste eerst te doen. To-do lijst app Nearly springt in dat gat.

Je taken worden in Nearly namelijk getoond op basis van locatie. Je kunt, als je een nieuwe to-do toevoegt, de daarmee verbonden plek invullen. Stel dat je nog een pak yoghurt moet kopen, dan waarschuwt Nearly je als je vlakbij de supermarkt bent waar je altijd je inkopen doet. Reuze handig, want je koopt daardoor altijd wat je nodig hebt.

De app doet qua bediening behoorlijk denken aan populaire to-do lijst app Clear. Beter goed gejat dan slecht bedacht, zullen de makers daarbij hebben terecht hebben gedacht.

To-do lijst app Nearly heeft nog niet zoveel locaties

Nearly heeft echter wel een probleem: de app laat je niet heel gedetailleerd locaties kiezen, wat voor een app die het echt daarvan moet hebben wel een beetje vervelend is. De kans is natuurlijk wel groot dat, indien de app het goed doet, de makers dit euvel met updates gaan verhelpen.

Nogmaals: moet je vaak dingen buiten de deur doen en heb je moeite om daarin een goede volgorde aan te brengen, dan is Nearly de moeite van het proberen zeker waard, zeker als de app updates krijgt die je nog gedetailleerder locaties laat opgeven. Nearly kost 1,79 euro, wat voor een goede to-do lijst app schappelijk is.

Nearly - Location Reminders

Ryan Kaminsky

Gratis via App Store

Via: AppAdvice

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's