To do app Wunderkit nu gratis
Redactie

De populaire applicatie Wunderkit is nu gratis. Met de applicatie kun je in een handomdraai je todo’s en afspraken beheren. Een to do app met eindeloze mogelijkheden, nu gratis.

Wunderkit

Deze app is meer dan een simpele lijst die je verteld in hoeverre je je afspraken voor vandaag voltooid hebt. Met deze app kun je werkgroepen aanmaken, verbonden staan via social media, taken aan andere toewjizen, een taak claimen, inzicht hebben in hoeverre een opdracht voltooid is en door wie. Maar bovenal; overzichtelijk plannen.

Zodra je de applicatie start krijg je een korte introductie, in de vorm van de video. Kort wordt besproken wat er mogelijk is en hoe je te werk kan gaan.

Je kunt meteen aan de slag. Notities aanmaken die je moet onthouden, afspraken met andere gebruikers plannen, reminders en tags instellen en projectgroepen starten.

Iedere gebruiker van Wunderkit heeft zijn/haar eigen profiel, anderen gebruikers kunnen dit profiel zien en je zo eventueel toevoegen aan een project. Je kunt ook alle vorderingen, veranderingen en updates van een bepaald project zien waar jij aan meewerkt.

Er is genoeg te ontdekken in de app, talloze opties en functies, ze maken het allemaal makkelijker om jou je afspraken goed te kunnen inplannen, door de sociale functie die in de app gebakken zit onderscheid deze app zich van de andere agenda applicaties.

Gratis

Door de vele klachten over het betalen voor de app is de applicatie door de ontwikkelaar gratis gemaakt. Voorheen moest er na een gratis proefperiode 5 dollar per maand betaald worden.

Wunderkit is gratis te downloaden in de App Store.

Artikel wurde nicht gefunden

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.