T-Mobile: Skypen over 3G mag!

Als je de applicatie Skype probeert te gebruiken met een 3G verbinding zul je een melding te zien krijgen die aangeeft dat Skype niet werkt over 3G verbinding. Dit komt door restricties van de provider, zo kun je in de applicatie lezen. Maar T-Mobile schrijft in een persbericht dat zij er helemaal geen probleem mee hebben als de applicatie over hun 3G netwerk gebruikt wordt.

.
”T-Mobile staat VOIP-diensten op haar netwerk toe, dus ook het gebruik van deze Skype applicatie via het T-Mobile netwerk is gewoon mogelijk.” zo verklaard T-Mobile tegenover ons.

T-Mobile mag dan nu wel gezegd hebben dat de applicatie gewoon mag werken over hun 3G netwerk, maar de kans is nog niet heel groot dat dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren. Apple zal de applicatie namelijk alsnog weigeren omdat sommige andere providers niet willen dat er over hun netwerk geskyped wordt.

Een eventuele oplossing is dat Skype voor landen waar VoIP over 3G wel toegestaan wordt, een apparte applicatie gemaakt gaat worden waarin bellen via 3G wel mogelijk is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.