[Tip] Munch Time vandaag gratis
Redactie

Sommige iPhone games grijpen je meteen, na de tutorial ben je onmiddellijk verknocht aan het spelletje. Een van deze games is Munch Time, een redelijk nieuwe titel in de app store. Deze app hoort trouwens ook bij de Nederlandse iOS successen; het spel is ontwikkeld door Gamistry, een Nederlands bedrijfje. Vandaag is het spel helemaal gratis! Nog meer reden om Munch Time op je iPhone te installeren.

Kameleon

Hoofdfiguur in het spel is een kameleon, je leidt hem door de levels door simpelweg te tappen op de grond of bijvoorbeeld op een bloem. Hij kan met zijn tong dingen vastpakken en van bloem naar bloem zwiepen, het uiteindelijke doel van het level is om de slak op te eten. Tussendoor kan je sterren verzamelen voor punten, het heeft wat weg van ‘Cut the Rope’. Op een gegeven moment moet je goed gaan nadenken om door de levels te komen met een zo hoog mogelijke score, maar je hoeft niet bang te zijn dat het te makkelijk voor je is; na de update naar versie 1.1 zijn er een aantal nieuwe en pittige levels bijgekomen!

Het spel ziet er leuk uit en veel mensen zijn je, al dan niet verslaafd, voor gegaan. Vandaag is het spel ook nog eens gratis, dus downloaden maar!

Munch Time

Gamistry

9,0 (6 reviews)
€1,09 via App Store

munch time screenshot

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.