Tip: de apps van Optime software

Redactie
11 augustus 2009, 5:23
2 min leestijd
Tip: de apps van Optime software

Er bestaan diverse gratis appss voor de iPhone. Veel van die zijn geen volwaardige games, meestal zijn het de lite versies. Voor een goede game ben je bijna altijd genoodzaakt te betalen. Toch zijn er goede games die (nog) gratis zijn, in dit bericht behandelen we de games van Optime Software.

Optime Software

Optime Software heeft enkele mooie games uitgebracht voor de iPhone, die nog eens gratis zijn ook. Het zijn geen race of actie spellen die Optime Software ontwikkelt, de meeste games zijn elektronische versies van “klassieke spellen”. Optime Software maakt niet alleen maar gratis games, de gratis games zijn toch de lite versies van hun andere games. Dat het lite versies zijn merk je nauwelijks!

Crack the Code (gratis versie)

Lees verder na de advertentie.

Crack the Code Free is een van hun gratis games, deze staat momenteel in de Top Gratis Applicaties in iTunes. Crack the Code is het oude spelletje waarbij je de kleurencode moet raden, maar dan op de iPhone. Net zoals vele versies van deze game wordt er ook aangegeven welke kleuren je goed hebt en of ze op de goede plaats staan.
De game kan je spelen in drie moeilijkheidsgraden; easy, medium en hard. Wanneer je op meer niveau’s wilt spelen moet je de premium versie (0,79 EUR) van het spel aanschaffen.

In de reacties op het spel in iTunes wordt er veel kritiek gegeven op de aanwijzingen aan de zijkant (of je de bolletjes goed zijn). Dat is inderdaad een zwakte punt, maar dat maakt het juist extra moeilijk. Het wordt niet in volgorde aangegeven of de bolletjes goed zijn, maar er wordt gezegd hoeveel bolletjes goed zijn. Na een paar keer spelen heb je dat principe door.

Het beginscherm blijft een aantal seconden staan met de links naar de andere spellen en onder het game scherm staat een advertentie. Deze dingen zijn geen storende factoren bij het spelen.

Crack The Code

De andere games

De andere (gratis) games van Optime Software zijn net zo geslaagd en zeker het downloaden waard. Games zoals kamertje verhuren, schaken, dammen, tic tac toe en vier-op-een-rij zijn dankzij Optime Software volledig en gratis te spelen zonder speelbord en papier!

de programma’s van Optime Software: klik
Crack the Code Free: iTunes store link
http://www.optimesoftware.com/

Categorie: iPhone Games
Spotlights: App Store, iTunes

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's