Tinder-app geüpdatet: makkelijker matches vinden en webprofielen

11 november 2015, 17:29
1 min leestijd
Tinder-app geüpdatet: makkelijker matches vinden en webprofielen
Tinder

Tinder

Gratis

Reviewscore

8

De Tinder-app voor iOS heeft een grote update gekregen. Het is voortaan mogelijk om webprofielen aan te maken en je werk en opleiding toe te voegen aan je eigen profiel.

Lees verder na de advertentie.

Dit brengt de grote Tinder-update

De nieuwe features zijn te vinden in versie 4.7 van de Tinder-app, die je nu beschikbaar is in de App Store. De applicatie laat je voortaan je werk en opleiding toevoegen aan je profiel, wat simpel en snel werkt. Wanneer deze informatie wordt toegevoegd, wordt de kans op een ‘match’ volgens de app groter. De Tinder-app toont voortaan matches in een vernieuwde lijst, waardoor mogelijke kandidaten gemakkelijker te vinden en te bekijken zijn.

Daarnaast is het algoritme van de Tinder-app verbeterd. Hierdoor zou je betere aanbevelingen krijgen, waarbij interessante aspecten van personen worden uitgelicht. Hebben jij en een match iets met elkaar gemeen, dan zie je dat sneller door een markering.

Ook nieuw zijn de webprofielen van Tinder. Je maakt een webprofiel aan door een gebruikersnaam te kiezen, waarna je een link naar je profiel met anderen kunt delen. Hierbij geldt dat weblinks alleen zichtbaar zijn voor diegenen met wie je je profiel hebt gedeeld.

Verder maakt de Tinder-app nu optimaal gebruik van iOS 9 en de iPhone 6S (Plus). Zo is het nu mogelijk om met Spotlight direct naar Tinder-matches te zoeken. De 3D Touch-ondersteuning zorgt ervoor dat je vanaf het homescherm een bericht kunt sturen. Ook is Peek en Pop in de app geïntegreerd, waardoor je nu gesprekken kunt bekijken vanuit de lijst met matches.

Tinder voor iOS downloaden

Via onderstaande link kun je de nieuwste versie van de Tinder-app downloaden. De app vraagt om 21,1MB aan vrije opslagruimte en iOS 7.1+ voor de installatie.

Tinder

Tinder Inc.

Gratis via App Store

Tinder
Tinder
Tinder
Tinder
Tinder
Tinder
Tinder
Tinder
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu