Tinder laat je gifjes sturen en gemakkelijker foto’s uploaden

Gijs Ettes
28 januari 2016, 12:16
2 min leestijd
Tinder laat je gifjes sturen en gemakkelijker foto’s uploaden
Tinder

Tinder

Gratis

Reviewscore

8

Tinder heeft zijn iOS-app van een fijne update voorzien. Vanaf nu is het mogelijk om ook profielfoto’s uit je filmrol te kiezen, waardoor je niet meer gebonden bent aan foto’s van Facebook. Ook heeft de app gif-ondersteuning gekregen.

Lees verder na de advertentie.

Tinder-foto importeren vanuit je filmrol

Als je voorheen je Tinder-foto wilde aanpassen, kon je alleen kiezen voor kiekjes uit je gekoppelde Facebook-account. Met de laatste versie van de dating-app heb je ook de mogelijkheid om foto’s uit je filmrol te halen. Hierdoor is het volgens de makers gemakkelijker om nieuwe foto’s toe te voegen en vaker je profielfoto aan te passen.

Voor liefhebbers van gif-afbeeldingen is de update ook goed nieuws. Je kunt nu dit soort plaatjes naar een van je matches sturen om bijvoorbeeld het gesprek op een originele manier te beginnen. Tik hiervoor op de knop ‘GIF’ naast het tekstvak bij het verzenden van een bericht. De app geeft een lijst met populaire gif-afbeeldingen, al kun je ook naar een uniek gifje zoeken.

Say More with GIFs on Tinder! | Product Release | Tinder

Een andere vernieuwing is dat je berichten van anderen een hartje kunt geven om te laten zien dat je iets leuk of grappig vindt. Wanneer je op het hartje naast een bericht drukt, krijgt de match een melding dat jij zijn of haar bericht leuk vindt. Verder spelen emoji-tekens in Tinder een grotere rol. Stuur je een emoji zonder tekst, dan wordt deze groter weergegeven.

tinder-foto gif

Tot slot kunnen gebruikers van de iPhone 6S en 6S Plus nu Peek en Pop gebruiken om een voorvertoning van links te krijgen. Even wat harder op een linkje drukken, zorgt ervoor dat je de website kunt bekijken. Wees daar wel voorzichtig mee: Tinder heeft ook op dit moment nog last van nepprofielen die matches naar malafide sites proberen te lokken. Klik alleen links aan die je ontvangt van betrouwbare gesprekspartners.

Tinder downloaden

De laatste versie van de app download je via onderstaande link. Tinder vereist iOS 7.1 of hoger, 22MB aan opslagruimte en een koppeling met je Facebook-account om je identiteit te verifiëren.

Tinder

Tinder Inc.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu