TimesUpp 2.0: update maakt reisassistent nog slimmer

Wouter Nijsen
7 maart 2016, 16:33
2 min leestijd
TimesUpp 2.0: update maakt reisassistent nog slimmer
TimesUpp OV, Verkeer, Parkeren

TimesUpp OV, Verkeer, Parkeren

Gratis

Reviewscore

7,5

De slimme reisassistent TimesUpp is van een grote update voorzien. De iOS-app is functioneler en een stukje mooier geworden. In dit artikel lichten we de vernieuwingen uit.

Lees verder na de advertentie.

Wat is TimesUpp?

TimesUpp is een handige iOS-app die samenwerkt met je agenda om ervoor te zorgen dat je altijd op tijd bent voor een afspraak. Hierbij maakt het niet uit hoeveel en op welke manier je dagelijks reist. Dat kan dus met de auto of fiets zijn, maar ook lopend of via het openbaar vervoer. TimesUpp berekent automatisch de reistijd en stuurt een notificatie als het tijd is om te vertrekken. De app houdt hierbij rekening met files en de tijd die je mogelijk nodig hebt om te parkeren. Ook fijn is dat je direct vanuit TimesUpp je favoriete navigatie-app, zoals Apple Kaarten, Google Maps en Waze kunt openen.

Dit is er nieuw

Vandaag is TimesUpp toe aan versie 2.0. Die voegt onder meer een nieuw design toe, waardoor de applicatie overzichtelijker oogt en soepeler werkt dan voorheen. TimesUpp heeft in elke hoek van het scherm een knopje, waarmee je bijvoorbeeld een locatie toevoegt of het hamburgermenu opent. Daarnaast synchroniseert TimesUpp afspraken voortaan tot 60 dagen in de toekomst en haalt hij reistijden op. Het invoeren van afspraken doe je in de Agenda-app, maar dit kan ook met het bijhorende menu in TimesUpp.

Ook nieuw is de Smart Planning-functie. Het is mogelijk om je favoriete locaties in te voeren, zodat je op bepaalde dagen een waarschuwing krijgt om op tijd te vertrekken. Denk hierbij aan thuis, je werk of de opvang van je kinderen. Dit is vooral een handige functie wanneer er veel vaste patronen zitten in je agenda.

TimesUpp downloaden

TimesUpp staat gratis in de App Store en is via onderstaande link te downloaden. Voor de installatie heb je 33,4MB vrije opslag en iOS 8 of hoger nodig.

TimesUpp OV, Verkeer, Parkeren

Innovactory International B.V.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu