Timehop: nu ook foto’s in sociale tijdreisapp
Redactie

Timehop laat gebruikers terug in het verleden van hun gedrag op sociale netwerken kijken. Nu doet de app met foto’s hetzelfde.

Timehop laat je terug in de tijd kijken. Precies een jaar terug, of twee, drie, vier jaar. Iedere dag laat de app je zien wat je vandaag een of meer jaren geleden aan het doen was. Je kan zien welke berichten je op Twitter en Facebook zette, waar je met Foursquare incheckte en welke foto’s je op Instagram zette.

Maar omdat er ook een tijd voor Instagram bestaat die het herinneren waard is, kan Timehop sinds de laatste update ook met oudere foto’s overweg. Haal dus je oude digitale camera uit de kast en upload de foto’s via een tool die je gratis voor pc en Mac kan downloaden. Zodat Timehop bij je foto’s kan, zet de tools ze in je Dropbox-map.

Vervolgens ordent Timehop al je foto’s op datum en voegt ze bij het dagelijkse overzicht. Zo fungeert de app nog meer dan eerst als een soort digitaal dagboek. En naast dat je kunt bekijken wat je vandaag zelf een, twee of misschien wel tien jaar geleden deed, kun je je vrienden ook volgen. Als zij Timehop ook gebruiken, kun je meekijken wat zij vandaag in het verleden deden.

Timehop - Memories Then & Now

Timehop

Gratis via App Store
Timehop - Memories Then & Now
Timehop - Memories Then & Now
Timehop - Memories Then & Now
Timehop - Memories Then & Now
Timehop - Memories Then & Now

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.