Time: slimme takenlijst weet wanneer jij het productiefst bent

Lars Paijmans
9 januari 2017, 16:43
2 min leestijd
Time: slimme takenlijst weet wanneer jij het productiefst bent

Als je een volle agenda hebt, weet je als geen ander dat er vaak te weinig uren in een dag zitten. Met de slimme taken-app Time zorg je ervoor dat je het maximale uit je dag haalt, zonder overwerkt te raken.

Lees verder na de advertentie.

Time is een slimme to do-app

Time is gemaakt door app-ontwikkelaars Staan Singh en de Nederlandse Erik van de Plas. Het idee is simpel: met de hulp van kunstmatige intelligentie zorgt de app ervoor dat jij slim gebruik makt met de 24 uur die in een dag zitten.

TIME

Bij het aanmaken van een taak geef je aan hoe lang hij mag duren. Zodra je met de taak begint tik je erop in Time, waarna er een timer begint te lopen die aftelt. Door Time in je ooghoek te laten lopen, kun je de kleur langzaam van groen naar rood zien veranderen.

Zo weet je precies hoeveel tijd je nog hebt om op schema te blijven. Mocht je de tijd te krap hebben ingeschat, dan kun je hem gemakkelijk verlengen door naar boven over je scherm te vegen. Andersom werkt natuurlijk ook: door naar beneden te vegen vink je een taak af die je eerder dan gepland voltooit.

Kunstmatige intelligentie

Dit simpele principe gecombineerd met een duidelijk design maakt van Time al een interessante app om te overwegen. Als je Time namelijk lang genoeg gebruikt, leert de app jouw routines kennen. Op basis hiervan stelt de app bijvoorbeeld voor om aan het begin van de avond een nieuwe taak in te plannen, omdat je op deze tijd van de dag het productiefst bent.

Time is vanaf nu voor €0,99 te downloaden in de App Store. Nog net op tijd om van 2017 een productiever jaar te maken, mede dankzij de hulp van deze slimme app.

Lees ook: Oogappels #12: Met Google Agenda start je het nieuwe jaar georganiseerd

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu