Speel met tijd in de gratis App van de Week Time Surfer

Wouter Nijsen
14 augustus 2015, 12:25
2 min leestijd
Speel met tijd in de gratis App van de Week Time Surfer
Time Surfer

Time Surfer

€ 0,99

Reviewscore

8

In de iOS-game Time Surfer surf je over tijd om het einde van het universum te ontlopen. De game is deze week door Apple gekozen als de gratis App van de Week.

Lees verder na de advertentie.

Surfen over tijd

Time Surfer is een iOS-game die is ontwikkeld door het Australische Kumobius, bekend van populaire spelletjes als Bean Dreams en Duet Game. Time Surfer is een zogenoemde endless runner en te vergelijken met Tiny Wings. Zo vlieg je over een oneindig lange weg en ontwijk je obstakels, om een zo hoog mogelijke score neer te zetten. Een bekend spelprincipe dus, maar Time Surfer geeft er een eigen draai aan.

In Time Surfer is het namelijk mogelijk om te spelen met de tijd. Ben je bijvoorbeeld afgegaan doordat je tegen een obstakels bent aangevlogen, dan kun je de tijd terugdraaien om je fout te verbeteren. Dat betekent overigens niet dat je telkens terug in de tijd kunt gaan, want de game werkt met een meter. Is die leeg, dan ben je gedwongen om zonder het hulpmiddel verder te spelen.

Time Surfer is typisch zo’n spelletje die je gemakkelijk oppakt, maar moeilijk weglegt. Tijdens het spelen voltooi je verschillende missies en verzamel je taartpunten, waarmee je vervolgens power-ups en andere hulpmiddelen kunt kopen. Dat kan ook via in-app aankopen, maar die zijn niet per se nodig en gelukkig niet te nadrukkelijk aanwezig.

Verder hanteert de game een kleurrijke grafische stijl en is er een leuke soundtrack aanwezig. De verschillende omgevingen zorgen ervoor dat je telkens wat nieuws te zien krijgt, wat voorkomt dat het spelletje te eentonig wordt.

Time Surfer downloaden

Time Surfer is tot volgende week donderdag gratis in de App Store. De game is via onderstaande link te downloaden en werkt met iOS 5.1.1 of hoger. Voor de installatie heb je 34,8MB aan vrije opslagruimte nodig.

Time Surfer

Kumobius

€ 0,99 via App Store

Time Surfer
Time Surfer
Time Surfer
Time Surfer
Time Surfer
Time Surfer
Time Surfer
Time Surfer
Time Surfer
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen