Time Counter: handige gratis iPhone timer app
Roel van Hout

Iedere iPhone heeft een ingebouwde stopwatch en timer, maar die zijn qua mogelijkheden nogal beperkt. De handige gratis iPhone timer app Time Counter biedt uitkomst.

Met Time Counter kun je namelijk niet alleen een timer zetten om ervoor te zorgen dat je niet vergeet een pan van het vuur te halen, maar ook laten aftellen tot een moment in de toekomst. Stel je voor dat je wil weten hoe lang het nog duurt tot je jarig bent: Timer laat dan tot op de seconde nauwkeurig zijn hoeveel tijd er tussen nu en je verjaardag zit.

iPhone timer appWanneer je een timer ergens voor gaat aanmaken, kun je naar links swipen om titel, datum, kleur, tijd en een herinnering toe te voegen. De Time Counter werkt daardoor gelijk als een to-do app, alleen één waarbij je tot op de seconde nauwkeurig kunt zien hoe lang het nog duurt voordat je iets moet doen.

iPhone timer app werkt met iCloud

Verder is het mogelijk om, als je meerdere iOS-apparaten bezit, de app te laten synchroniseren via iCloud. Zo heb je al je timers en herinneringen zonder dat je er iets voor hoeft te doen op beide apparaten.

Let wel op: als je wil dat Time Counter je aan bepaalde dingen herinnert, moet je wel even bij ‘berichtgeving’ > ‘Time Counter’ aanvinken dat de app je pushnotificaties kan sturen.

Time Counter is sinds kort gratis te downloaden in de App Store, dus probeer het vooral uit!

Time Counter

Sonic Vision Create Inc.

6,0 (1 reviews)
€1,09 via App Store
Time Counter
Time Counter
Time Counter
Time Counter

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.