Tijdelijk korting op Navigon-applicaties
Redactie

iPhone-gebruikers kunnen tijdelijk de applicaties van Navigon met korting aanschaffen via de App Store. Tijdelijk geven de ontwikkelaars tot 50 procent korting op hun applicaties én in-app aankopen. Deze kortingen kunnen oplopen tot maar liefst veertig euro bij de grote ‘Europa’-versies.

Twee miljoen gebruikers

De kortingsactie wordt georganiseerd ter viering van een mijlpaal. De applicatie heeft nu namelijk twee miljoen smartphone-gebruikers. Dit zijn niet alleen iPhone-gebruikers, maar ook Android- en Windows Mobile-gebruikers. Ook deze gebruikers kunnen de navigatiesoftware nu met fikse kortingen aanschaffen in hun App Store.

Navigon staat al lange tijd bekend als één van de uitgebreidste navigatie-applicaties. Vaak brengen de ontwikkelaars van deze applicaties eerder nieuwe functies dan de ontwikkelaars van TomTom. Enkele functies die eerder in Navigon dan in TomTom waren te vinden zijn ‘rijstrook-assistent’ en ‘3D-weergave’.

Applicaties van Navigon worden tot 13 februari aangeboden voor 50% van de normale aanschafprijs. De in-app aankopen kosten slechts 70% van de normale prijs tijdens deze periode.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.