Tijdelijk korting op Navigon-applicaties
Redactie

iPhone-gebruikers kunnen tijdelijk de applicaties van Navigon met korting aanschaffen via de App Store. Tijdelijk geven de ontwikkelaars tot 50 procent korting op hun applicaties én in-app aankopen. Deze kortingen kunnen oplopen tot maar liefst veertig euro bij de grote ‘Europa’-versies.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Twee miljoen gebruikers

De kortingsactie wordt georganiseerd ter viering van een mijlpaal. De applicatie heeft nu namelijk twee miljoen smartphone-gebruikers. Dit zijn niet alleen iPhone-gebruikers, maar ook Android- en Windows Mobile-gebruikers. Ook deze gebruikers kunnen de navigatiesoftware nu met fikse kortingen aanschaffen in hun App Store.

Navigon staat al lange tijd bekend als één van de uitgebreidste navigatie-applicaties. Vaak brengen de ontwikkelaars van deze applicaties eerder nieuwe functies dan de ontwikkelaars van TomTom. Enkele functies die eerder in Navigon dan in TomTom waren te vinden zijn ‘rijstrook-assistent’ en ‘3D-weergave’.

Applicaties van Navigon worden tot 13 februari aangeboden voor 50% van de normale aanschafprijs. De in-app aankopen kosten slechts 70% van de normale prijs tijdens deze periode.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.