Tijdelijk in de aanbieding: Skyfire

Redactie
17 februari 2011, 19:10
1 min leestijd
Tijdelijk in de aanbieding: Skyfire

De applicatie ‘Skyfire Web Browser’ is tijdelijk in de aanbieding. Tijdens deze zogenaamde ‘Flash Sale’ kost de applicatie slechts 1,59. De afgelopen maanden is deze applicatie erg vaak gedownload. Waarschijnlijk is dit de meest gebruikte alternatieve browser op de iPhone en de iPad, want met deze browser kan je flash-video’s bekijken op alle websites.

Lees verder na de advertentie.

Eerste functionele browser met flash

Skyfire is de eerste browser voor iOS die kan omgaan met flash-content. Alle flash-content wordt op het apparaat zelf omgezet naar een formaat dat iOS kan verwerken. Op dit moment kan de Skyfire Web Browser alleen flash-video’s verwerken, maar in de toekomst kan dit mogelijk uitgebreid worden. De ontwikkelaars hebben namelijk al de techniek om de rest van de flash content om te zetten.

Andere browsers

In het verleden zijn er browsers aan de App Store toegevoegd die in staat waren om volledige websites met flash te tonen op de iPhone. Deze applicaties toonden echter het beeld van een browser die op een andere computer draaide. Alle websites die jij opvraagd worden bij dit soort applicaties op de server van de ontwikkelaars geopend. Veel mensen vinden deze manier van surfen op het internet absoluut niet veilig. Skyfire gebruikt deze risicovolle manier van surfen niet.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's