Tijdelijk gratis: Nike+ GPS

Redactie
23 mei 2011, 21:48
1 min leestijd
Tijdelijk gratis: Nike+ GPS

Nike+ bestaat deze week precies 5 jaar. Met dit product van Nike kan je met met je iPod of iPhone precies bijhouden hoever je bijvoorbeeld gelopen hebt tijdens het hardlopen. Een jaar geleden moest je een los apparaatje kopen om gebruik te kunnen maken Nike+. Tegenwoordig hoeft dit niet meer. Nike heeft namelijk de applicatie ‘Nike+ GPS’ laten ontwikkelen.

Iedereen kan tijdelijk de applicatie ‘Nike+ GPS’ gratis downloaden vanwege het jubileum. Je krijgt na het downloaden direct onbeperkt toegang tot alle functies van de applicatie. Er zijn dus geen verborgen in-app aankopen die je moet doen om bepaalde delen van de applicatie werkend te krijgen.

Alternatieven

Op dit moment zijn er enkele zeer goede concurrenten van Nike+ in de App Store aanwezig. RunKeeper is bijvoorbeeld al erg populair onder de iOS-gebruikers. Vooral de online community achter deze applicatie maakt de applicatie heel goed, want je kan met een tik op de knop je training met anderen delen.

Nike+ GPS is voor onbepaalde tijd gratis te downloaden. Dit is dus een goed moment om de sport-applicaties een keer met elkaar te vergelijken.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's