Tijdelijk gratis: H1N1 Map

Redactie
1 januari 2010, 14:39
1 min leestijd
Tijdelijk gratis: H1N1 Map

Een van de minst leuke dingen van 2009 is toch wel H1N1, men is het langzaam aan het vergeten maar het leeft nog steeds. Op iPhoned schreven we al een artikel om je iPhone te beschermen tegen H1N1, maar je iPhone kan ook bijdragen aan het tegengaan van een epidemie. Je iPhone kan je helpen door middel van verschillende applicaties, H1N1 map is tijdelijk gratis.

Waar en hoeveel

Met de applicatie kan je een goed overzicht zien van het uitbreken van H1N1 op de wereld, maar je kan ook inzoomen naar je eigen woonplaats. De app maakt gebruik van Google maps en er is internetverbinding vereist. Het ziet er overzichtelijk uit en ook het programma icoontje misstaat niet op je springboard.

Betrouwbaar?

De applicatie komt aan de gegevens van gebruikers die het zelf melden. In de tweede tab kan jij dus ook zelf aangeven waar het is uitgebroken. Door dit systeem wordt de informatie soms onbetrouwbaar, hoeveel grapjassen zouden er zijn die voor de gein een hoog aantal invullen? Aan de ene kant is het, wanneer iedereen goed meewerkt, een redelijk betrouwbaar systeem.

Snel

Lijkt je de applicatie wat? Dan is het aan te raden om het Zeer Snel te downloaden, want in de iTunesbeschrijving staat dat het op 31 december 2009 weer betaald wordt. De applicatie is sinds 30 december gratis en de ontwikkelaars hebben het nog niet betaald gemaakt. Waarschijnlijk is het binnenkort niet meer gratis, dus download het snel!

Lees verder na de advertentie.

Je kan de applicatie in de iTunes store op het moment van schrijven gratis downloaden.

h1n1

Categorie: Gratis

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's