[tijdelijk gratis] Boxed In 2, het vervolg op de geweldige game

Redactie
17 januari 2010, 18:04
1 min leestijd
[tijdelijk gratis] Boxed In 2, het vervolg op de geweldige game

Onder de puzzelgames is het een redelijk bekende topper en wordt het gretig gespeeld door menig iPhone gebruiker. Je bestuurt een robot door middel van “swipen” en duwt verschillende obstakels op de goede manier weg. We hebben het over Boxed In, het vervolg van deze game is nu tijdelijk gratis.

Eerste gratis, tweede betaald

Boxed In was een zeer groot succes, mede door de vele publiciteit en de gratis prijs. Het vervolg, Boxed In 2, was betaald maar is nu tijdelijk gratis. De twee games lijken, afgezien van de levels, erg op elkaar. De verslavende factor zit er nog steeds goed in en de besturing is veelal het zelfde. Wat wel jammer is, is dat de levels niet meteen moeilijk beginnen. De fans van Boxed In (Versie 1) hebben de eerste game waarschijnlijk al uitgespeeld en laat nou net de moeilijkere levels leuk zijn voor de ervaren speler.

Haïti

Veel developers doen mee aan een actie om hun inkomsten (voor een deel) aan de slachtoffers van de ramp in Haïti te schenken, Dennis Mengelt (ontwikkelaar Boxed In) pakt het anders aan. Zijn games zijn tijdelijk gratis met een oproep om geld te doneren in de iTunes beschrijving.

Download Boxed In 2:

Lees verder na de advertentie.

Categorie: Gratis

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's