Tijdelijk gratis aangeboden iPhone apps
Redactie

In onze rubriek van gratis iPhone/iPod apps trachten we op dagelijkse basis vermelding te maken van de applicaties die voor een zeer beperkte tijd gratis in de App Store worden aangeboden. Soms zijn deze slechts voor 2 dagen, soms slechts voor 24 uur gratis beschikbaar. Eén zaak is zeker: deze promoties zijn tijdelijk en geïnteresseerden worden aangemoedigd zich te haasten alvorens de oude prijs wederom van toepassing is.

Sorcerer of Fortune: Een mooi puzzelspel.

Sorcerer of Fortune (AppStore Link) Sorcerer of Fortune
Ontwikkelaar: Dotomchi Games Inc.
Beoordeling: 4+
Prijs: € 0,99 Download

PC Cheats: Bevat cheats voor meer dan 1000 PC-spellen. Ideaal voor de gamer die tijdens het spelen enkele cheats wenst op te zoeken.

PC Cheats (AppStore Link) PC Cheats
Ontwikkelaar: 3ight LLC
Beoordeling: 4+
Prijs: Free Download

Chop Chop Ninja: Als ninja dien je een meisje te bevrijden uit de handen van een grote vijand.

Chop Chop Ninja (AppStore Link) Chop Chop Ninja
Ontwikkelaar: Gamerizon
Beoordeling: 9+
Prijs: € 1,99 Download

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

  • dries6951

    Waarom eerst vermelden, daarna controleren of die ‘gratis’ apps te vinden zijn en vervolgens groot te laten zien dat je gecontroleerd hebt en jezelf corrigeren met een ‘stempel’ niet gevonden?? Slecht, vemeld dan niets.

  • NiPhoned (BE)

    ALLE apps worden eerst gecontroleerd vooraleer ze worden vermeld als gratis. Na enkele uren kan het wel zo zijn dat deze terug betalend worden, zo’n zaken heb je niet in de hand.

    En heb geen idee vanwaar je de vermelding ‘niet gevonden’ haalt, want ik zie alle apps hier duidelijk staan. Misschien moet je eens af en toe op ‘vernieuwen’ klikken?

    En die stempel komt enkel indien de apps uit de App Store zelf worden weggehaald. De verschijning van de stempel gebeurt bevendien volledig auomatisch. Denk je nu zelf dat ik dit eigenhandig corrigeer?