Tijdelijk gratis aangeboden iPhone applicaties
Redactie

Op deze zondag zijn er heel wat noemenswaardige applicaties tijdelijk gratis of gewoon opeens gratis. In dit bericht hebben we enkele applicaties waarbij dat vandaag het geval is op een rijtje gezet met een korte beschrijving, lees dus snel verder om je iPhone gratis te voorzien van enkele leuke apps.

CirclePic

Deze simpele applicatie is tijdelijk gratis. Met CirclePic kan je afbeeldingen vanuit je iPhone in een cirkel plaatsen, zoals de naam al doet vermoeden. Je kan de kleur van de cirkel wijzigen, als je de juist kleur te pakken hebt geeft het een professioneel effect.

Ladies’ Butt Workout

Zoals de naam al zegt is deze app speciaal voor vrouwen die wel van zweten houden. Deze app is een soort van ‘personal trainer’ in het realiseren van een strakke kont. De app biedt een complete work-out inclusief uitgebreide instructies die regelmatig gedaan moet worden, wanneer het weer tijd is voor een work-out krijg je zelfs een notificatie.

Mixed Words

Mixed Words is een tijdelijk gratis puzzelspelletje met woorden, zoals de naam al aangeeft. Houd je van puzzels in het Engels en kan je tegen tijdsdruk? Dan is dit dé game voor jou.

League Zombies Run

De zombies achtervolgen je nu tijdelijk gratis! Ren snel weg van de breinetende wezens, maar struikel niet over je voeten! Tap in een ritme om te rennen, win medailles, upgrade je zombie en overleef de achtervolging.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.