Update voor Thuisbezorgd-app maakt eten bestellen overzichtelijker
Rutger Otto

De Thuisbezorgd app is toe aan versie 4.0. De app ziet er een stuk strakker uit dan voorheen en is een stuk overzichtelijker. Daarmee wordt eten bestellen vanuit je luie bank wel heel makkelijk.

De app van Thuisbezorgd.nl, de dienst waarmee je online eten kan bestellen, ziet er sinds update 4.0 weer helemaal strak uit. Hoewel de app voor iPhone 6 en iPhone 6 Plus helaas nog niet geoptimaliseerd is (het beeld wordt opgeblazen), oogt Thuisbezorgd verder overzichtelijker dan ooit.

Verbeterd design

thuisbezorgdDe Thuisbezorgd app gebruikt je locatie om de meest dichtstbijzijnde restaurants te laten zien. Handig is dat je in het startscherm meteen kan zien of de betreffende locatie geopend is, maar vooral wat de bezorgkosten zijn en voor welk bedrag je minimaal iets moet bestellen.

Rechts in beeld staat een filterknop, waarmee je het eten waar je zin in hebt gemakkelijk kan vinden. De app presenteert de verschillende hoofdkeukens zoals pizza, mediterraans, grill en Oosters en verdeelt die vervolgens weer in subcategorieën. Vervolgens krijg je op het hoofdscherm meteen de eettentjes die dat aanbieden. Jammer genoeg kun je niet zoeken naar een gerecht, wel is het mogelijk om op restaurantnaam te zoeken.

Als je inlogt wordt de app nog handiger in gebruik. Zo duik je snel je bestelgeschiedenis in om hetzelfde als één van de vorige keren te bestellen en kun je verschillende adressen opslaan.

Thuisbezorgd app downloaden

De nieuwe Thuisbezorgd-app is gratis te downloaden in de App Store. Daarvoor is minimaal iOS 5.1.1 en 20,7MB aan vrije opslagruimte benodigd.

Thuisbezorgd.nl

Takeaway.com

9 (13011 reviews)
Gratis via App Store

Thuisbezorgd.nl
Thuisbezorgd.nl
Thuisbezorgd.nl
Thuisbezorgd.nl
Thuisbezorgd.nl

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.