Things krijgt eigen Cloud
Redactie

De populaire to do app ‘Things’ krijgt een eigen Cloud functie. Vandaag werd bekend gemaakt dat  er een open testfase, voor alle gebruikers, begonnen is. Iedereen kan deelnemen.

Things

De populaire applicatie Things gaat een nieuwe, belangrijke, functie aan haar app toevoegen. Voorheen was het draadloos synchroniseren van bijvoorbeeld taken en notities nog niet mogelijk.

De ontwikkelaar is veel klanten kwijtgeraakt door dat het te lang heeft geduurd tot dat de Cloud beschikbaar kwam. De consument is er door iCloud van Apple steeds meer aan gewent geraakt dat alles draadloos met elkaar verbonden staat.

Als ik een taak of afspraak in mijn iPhone invoer, moet hij direct in mijn iPad staan. Zo wordt er over het algemeen gedacht, logisch want zo werkt het met veel van Apple’s functies.

Bèta Cloud

Er is reeds een testfase van de Cloud open gezet. Iedere gebruiker van Things kan deelnemen en profiteren van de nieuwe functie.

De ontwikkelaar zegt druk bezig te zijn om de noodzakelijke functie officieel door te voeren, maar eerst is er nog een testronde voor alle gebruikers die willen deelnemen.

Als je een gebruiker van Things bent is het dus nog even afwachten. Echter kunnen we er wel vanuit gaan dat het zeer binnenkort ook met de app Things mogelijk wordt om draadloos te synchroniseren.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.