Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Uitstekende todo-app Things is deze week gratis te downloaden

Rutger Otto
21 november 2014, 14:29
2 min leestijd
Uitstekende todo-app Things is deze week gratis te downloaden

Apple heeft deze week gekozen voor Things als App van de Week. Met deze productiviteits-app wordt je leven een stuk georganiseerder.

Lees verder na de advertentie.

Things

Things is een zeer populaire app, maar had voor veel mensen een hoge drempel qua kosten. Zo betaal je normaal gesproken 8,99 euro voor de app op de iPhone en liefst 17,99 euro voor Things op de iPad. Beide versies zijn nu een week lang gratis te downloaden. Daarmee is het voor nieuwkomers het uitgelezen moment om de todo-app in huis te halen.

Het is de allereerste keer dat Things gratis te downloaden is. De app is pas geleden helemaal vernieuwd en aangepast, zodat het een stuk moderner oogt en helemaal in iOS 8 past.

Things is een no-nonsense todo-app. Dat valt meteen op nadat je de app voor de eerste keer hebt geopend. Things ziet er strak uit, met zakelijke icoontjes. Ondanks dat simpele (ietwat saaie) uiterlijk, is Things wel overzichtelijk en heb je als gebruiker veel mogelijkheden.

things

Handige todo-app

Een taak aanmaken is heel simpel door op het plusje linksonder te tikken. Je vult dan in welke taak het betreft en je stelt datum en eventueel een tijd in. Things heeft standaard tags die je kan toevoegen. Ook kan je prioriteiten aangeven. Wil je een taak verplaatsen naar een andere keer, dan is dat eveneens heel gemakkelijk te doen.

Handig aan Things is ook de cloud-functie waarmee je op elk apparaat je taken kan bekijken. Jammer is wel dat de Things-app voor Mac deze week niet gratis is. Wel krijg je 30 procent korting, maar dan ben je alsnog 31 euro kwijt. Het is daarom makkelijker om je iPhone of iPad als takenlijst te gebruiken. Daarnaast kun je met Things voor iOS ook todo’s toevoegen via Siri, mocht je dat willen.

Things downloaden

Things is een app die, als je hem een tijdje gedisciplineerd gebruikt, tot een efficiëntere dagindeling kan leiden. De app is nu gratis te downloaden voor iOS 6 of nieuwer. Voor de installatie is 23,6MB aan vrije opslagruimte benodigd.


Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu