The Voice Of Holland wordt negatief ontvangen

Redactie
15 november 2010, 12:13
1 min leestijd
The Voice Of Holland wordt negatief ontvangen

Het programma ‘The Voice Of Holland’ wordt wekelijks door miljoenen mensen op tv gekeken. Tijdens de show maakt men veel gebruik van sociale media, en dus kan een iPhone-applicatie niet ontbreken. Gisteren is deze applicatie gelanceerd. De eerste reacties op deze applicatie zijn erg negatief.

Mobiele website

De applicatie is niet geheel gemaakt met het officiële iOS-SDK. De ontwikkelaars hebben het SDK alleen gebruikt om een mobiele website in te laden. Deze manier van inladen werkt niet geheel feilloos, want regelmatig krijg je lege schermen te zien in de applicatie. Deze lege pagina’s maken de applicatie onbruikbaar.

Lees verder na de advertentie.

Betalen om te stemmen

De applicatie wekt de indruk dat je gratis kan stemmen op je favoriete artiest, maar dit klopt niet. De applicatie bevat links naar de sms- en belnummers. Hiervoor betaal je altijd 80 cent per stem bovenop je abonnement. Men noemt dit in de beoordelingen vooral ‘misleiding’.

Wie de reacties op de applicatie leest, komt nog veel meer fouten en nadelen tegen. De fouten zijn namelijk niet moeilijk te vinden, want als je snel van schermen probeert te wisselen, komt al snel op een leeg scherm terecht. De ontwikkelaars hebben nog geen reactie gegeven op de matige applicatie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's